SOMMERKLAR HOS BENTES!

Sponset

I går var jeg hos BENTES for en liten oppfriskning før sommeren. Fikk en deilig ansiktsbehandling, forming og voks av bryn og shellac på neglene.

Først tok jeg den herligste ansiktsbehandlingen! Det er så viktig å ta vare på huden sin. Startet med en god ansiktsrens, fikk peeling, C-vitaminmaske og kremer som gjorde huden min silkemyk og fin. Det er så deilig å bli masert og dullet med. Mens jeg lå med ansiktsmasken fikk jeg også håndmasasje. DEILIG. Huden min har aldri sett så bra ut som den gjorde etter denne behandlingen. Så dette er noe jeg kommer til og gjøre igjen, uten tvil. Peelingen gjør jo slik at jeg får en finere og mer langvarig brunfarge. Produktene som ble brukt på meg var produkter som passet min hud. Så nå er jeg dødsklar for sommer.

Her vokset hun brynene mine. Dette pleier jeg å gjøre regelmessig. Synes brynene blir mye finere om man vokser istedenfor og nappe. Får en mye finere fasong og alle små hår blir tatt. Dessuten slipper man å nappe de på lenge. Når man vokser bryn kommer ikke hårene like fort ut igjen.

 

Fikk også på meg lett sminke over huden før jeg dro. Foundationen var skikkelig fin, ga en fin glød til huden og kjentes så lett og god ut. Blushen tok hun over foundationen, den var seriøst skikkelig fin! Mitt neste innkjøp til sminkemappen garantert.

 

 

Her ser dere også Tone Ramsey som gjorde alle behandlingene på meg. Hun er utrolig flink og dyktig. Fikk mange gode tips og råd underveis om huden min osv. Ei dame som virkelig kan faget sitt.

Her er også resultatet etter shellacen. Foretrekker shellac fremfor falske negler. Akrylnegler og falske negler sliter og ødelegger neglene. Shellac gjør ikke annet enn godt for neglene. Det ser like bra ut, og varer lenge. Perfekt nå til sommeren.

Ønsker du ansiktsbehandling, masasje, voksing, shellac eller sminke, parfymer osv har de det på Bentes. Sjekk det ut. Du får utrolig god hjelp, de finner produkt som passer deg perfekt. De holder til ganske langt nede i munkegata i midtbyen. Så de ligger altså så sentralt til som man kan få det. 

Jeg vil gi en STOR TAKK til Bentes og Tone Ramsey. Har alltid dratt derfra dødsfornøyd. 

Pris for ansiktsbehandling (80 min) 995,-

Pris for voksing og forming av bryn 195,-  

Pris for shellac med fransk manikyr 845,- 

 

Sjekk ut facebooksiden deres HER, eller nettsiden deres HER for mer info om priser og behandlinger. Så nå håper jeg at jeg har fått frem at dette er noe jeg anbefaler på det høyeste. Jeg har aldri vært mer fornøyd med en salong/butikk før. Så er det noen som fortjener skryt, så er det Bentes, Tone Ramsey og alle de andre flinke damene som arbeider der.

 

6 kommentarer

Ida Christine Ingdal

29.06.2014 kl.19:11

Så fin blogg! Du er kjempepen :)

Julie Eriksen

29.06.2014 kl.19:23

Ida Christine Ingdal: tuusen takk! :))

anastasia

29.06.2014 kl.23:53

åh, det der så rimeelig deilig ut! alt som har med sånt behandling å gjøre er fantastisk! Trur faktisk ikke jeg har vært på så mange "spa" behandlinger, kun en gang men da var dt bare massering av ansiktet og rense det da! så ble jeg også sminket! ^^,

kristinerosok

30.06.2014 kl.00:18

Det så herlig ut! :)

Julie Eriksen

30.06.2014 kl.12:24

kristinerosok: var utrooolig herlig!

Christina

30.06.2014 kl.22:32

vær forsiktig med voksing av bryn. Nå man vokser på plasser det er veldig tynn å skjør hud kan det gjøre stor skade. Når man vokser ødelegger man også elastiteten i huden, og det kommer til å begynne å henge sikkelig når du blir eldre!

Skriv en ny kommentar

hits