SOO SHIM HIGH PERFORMANCE CENTER

Denne helgen ble  jeg og Ronja fra teamet invitert til åpningen av Soo Shim High Performance Center som ligger i Sverige. Vi var flere Taekwondoutøvere som ble invitert fra flere land for å være med på åpningen av senteret. Fra Norge var vi fem heldige utøvere som fikk komme. På fredagen var vi med på en VIP fest. Det ble holdt taler, servert mat og drikke. Det var veldig koselig å møte alle igjen. Fikk også møtt mange nye flinke utøvere.

Vi var i Sverige helt til mandagsmorgen. I løpet av helgen hadde vi to taekwondotreninger om dagen. Vi hadde også muligheten til å trene i styrkeavdelingen. På den siste treningen gikk vi også kamp. Kult å få gått kamp med nye sparringspartnere. Kom hjem med masse ny motivasjon og gleder meg til en ny uke med trening. Det er virkelig en ære å få bli invitert. Og jeg setter stor pris på at jeg fikk komme på åpningen. 

 

Fine Frida og Rakel fra Team Tveita. Oslo.


Ronja, meg og Jelena fra Team Tveita.                                                                          Meg, Gunnar (coach Tveita) og Frida.

 Takk for en fantastisk fin helg!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits