IPHONE 5S SELGES

IPHONEN ER SOLGT!!

 

Iphone 5S i fargen sølv selges, da ny iphone 6 er bestilt. Iphonen fungerer som den skal men har knust skjerm som må byttes.

Lader og høretelefoner følger med. Ønsker bud helst over 1000 kr.

 

Ta kontakt med Emilie Eriksen på facebook eller på mail: emilie.ee@hotmail.com

 


LAST NIGHT

 

Bilder fra før jeg dro på bursdag til min venninne Rikke i går. Hadde en veldig morsom kveld, med mye folk og god stemning. 

 Kjole fra H&M, sko fra Croatia og klokke fra Marc by Marc Jacobs

 

BEACHDAYJeg har hatt nok en fantastisk fin dag ute i finværet. Når gradestokken viste 31 grader i Trondheim sier det seg selv at det var veldig deilig å ligge ved havet. Jeg var sammen med masse slekt fra mammas side som var kjempekoselig. Møtte også tilfeldigvis venninnen min Johanna som jeg ikke har sett på evigheter. Jeg planla med Johanna at hun skulle komme og sove over hos meg etter treningen min. Så nå er hun her og vi skal bare slappe av til i morgen. Da ser vi frem til enda en fin dag som skal tilbringes på stranda.

BILDER FRA BRYLLUPET

Jeg har hatt en fantastisk fin helg i Nord. For et fantastisk fint bryllup jeg fikk vitne. Og for en dødsmorsom bryllupsfest! Det er alltid like godt å være i Nord sammen med familie jeg ikke ser så ofte. Det er også alltid like trist å dra derfra. Men jeg har storkost meg hvert minutt. Jeg har også fått til å ta noen bilder i løpet av helgen. Håper det ikke er lenge igjen til neste gang vi sees.

GOD MORGEN - AIRPORT NEXT

En bedre frokost før vi pakker vesken å kjører til Værnes. Vi skal ta flyet Nordover, søskenbarnet mitt skal gifte seg og det kan vi ikke gå glipp av! Gleder meg til å se alle i familien igjen. God morgen og god helg! :D

FØRSTEVALGET

 

I går fikk vi i Sør-Trøndelag vite hvilken skolelinje vi kom inn på. Jeg kom inn på førstevalget mitt som var ambulansearbeider! Wiiii. Hadde jeg kommet inn på andrevalget mitt som var helsefagarbeider, tror jeg faktisk jeg hadde tatt ett friår. Grunnen til det er rett og slett for at jeg har 0 motivasjon til å jobbe hardt for gode karakterer i noe jeg ikke i det hele tatt vil bli. MEN det slipper jeg å tenke på nå. For jeg fikk plass akkurat hvor jeg ville ha plass! Jeg synes det ser utrolig spennende ut å være ambulansearbeider og jeg gleder meg til å lære mer om faget.

 

SOMMERDAG

Et lite bildedryss fra en fantastisk fin dag på stranden i går. Det er så herlig å bo i Trondheim når det er fint vær!
SANDVOLLEYBALL

Vi har fått så fin sandvolleyball-bane på en badeplass her i Trondheim. Den blir ofte tatt i bruk for å si det slik. I går var det helt fantastisk fint vær ute. Så jeg ble med til Lian med familie for å utnytte sola, bade og kose oss. Møtte også flere venninner der, så jeg fikk dem med på volleyball sammen med en gjeng som spilte der før oss. Morsoooomt. I dag er det tropevarme her. Dødsvarmt.TING SOM IRRITERER MEG

 
 

 Folk som ber meg om å like eller kommentere bildet sitt

Seriøst? Når noen ber meg om det, så lar jeg være kun fordi det irriterer meg.

Liker jeg bildet ditt så liker jeg det, OK?

 

 Trege mennesker

Folk som skal ta seg så-sykt-gooood-tid-til-alt. Jeg hater å vente på personer som skal bruke så sykt lang tid på alt.

Man MÅ ikke bruke 20 minutter på å børste gjennom håret liksom.

 

 Falsk baksnakking

Hmm, hvordan skal jeg forklare denne. Om du for eksempel kommer til meg og baksnakker ei av veninnene dine.

Så drar du senere til hun og leker som om ingenting plager deg (?) Hvorfor gidder du da å komme til meg for å snakke dritt om henne?

hahha sjønner bare ikke greia.

 

 Dongeribukse

Jeg klarer ikke gå i vanlige dongeribukser, har aldri klart det heller. Nå har noen heldigvis designet superflexbukser fra Bikbok.

Elsker de buksene. Har tusenvis av dem.

 

 Drittmat

Ja jeg hater det, samtidig som jeg elsker det. Hver gang jeg har spist noe jeg vet ikke er bra får jeg utrolig dårlig samvittighet.

Jeg angrer hver gang. 

 

 Det å ta feil

Dette er vel noe alle hater? Det er iallefall noe av det mest irriterende jeg vet om. Hater å ta feil.

 

 Rot

Er ekspert på og rote selv, men klarer ikke ha det rotete rundt meg lenge. Rommet mitt er derfor alltid ryddig.

 

 Vekten

Jeg går jo på en sport hvor man konkurrerer etter vekt. Derfor må jeg veie meg jevnlig for å passe på at jeg holder meg i riktig vektklasse.

Uansett så hater jeg å veie meg. Unngår det helt til jeg absolutt MÅ.

 

 Når noen klager på at de er feit

Okei? Hva skal jeg liksom hjelpe deg med her? Skal jeg skrive en fortelling om hvor feit du ikke er? 

 

 Når noen snoker på rommet mitt

Ikke at jeg har så mye og skjule, men er det noe spesielt du leter etter så kan du bare spørre, så kan jeg finne det fram for deg..

 

 De som gir opp før de i det hele tatt har prøvd

Plis prøv før du begynner å syte å spre den negative energien din. Tror du det går bedre når du har den innstillingen? NEI! Så slutt å ta tapet på forskudd.FREDAG

Selv om det er sommerferie er det like godt med helg! Dessuten er det meldt panservær her i Trondheim denne helgen. Så denne helgen skal bli fiiiin. Bildet over er fra i går, fint vær da også, men i dag skal ikke mer en bikinien på. Det er meldt opp til 27 varmegrader i dag. DIGG. Under ser dere også dagens første måltid. Smoothie og toast. Nå skal jeg ut å løpe en tur. En perfekt start på dagen. GOD HELG!
YESTERDAY

Topp BikBok  //  Shorts Gina Tricot  //  Genser  - New Yorker  //  Sko Toms  //  Pengbok Michael Kors

Jeg og Eline dro ut for å utnytte det fine været vi hadde i går. Rett utenfor her hvor jeg bor har vi en kjempestor gressplen som INGEN bruker. Så da hadde vi som vanlig hele plenen for oss selv. Solte oss og tok bilder. Fin dag før en enda finere kveld. Hadde besøk av Eline og Børge, så fotballkamp og spiste dritt. Helt perfekt med andre ord. Her er min fine Elineeee <3

1 JULI !

Er det virkelig 1 juli i dag. Seriøst? Sommeren kommer jo til å være over før jeg har fått med meg at den har vært her. Heldigvis så er det enda en stund til sommeren er over. Nå har jeg virkelig tenkt å nyte hver eneste dag resten av hele sommerferien. Har ikke vært så sykt heldig med været enda i Trondheim. Men er det dårlig vær så skal jeg i allefall bruke dagene fornuftig til noe uansett.

 

Heldigvis har jeg jo noen planer som jeg ser vedig frem til:

♡ I dag er det 10 dager igjen til jeg og Em reiser nordover for å besøke familie og feire bryllup!

♡ Det er kun 27 dager igjen til jeg reiser til Kroatia!

 Det er 44 dager til jeg og jentene skal på hyttetuur

 81 Dager til mitt neste Taekwondo stevne som er i Russland!

 Også viktigst av alt selvfølgelig. Det er 276 dager til jeg blir 18 år!

 


 

BEAUTY DAYJeg drar fast til Bentes når jeg skal vokse bryn, ordne negler eller ha massasje. Jeg drar også alltid dit om jeg trenger tips og hjelp til å finne gode produkter som passer til meg. Mamma hadde bestilt seg time der nå. Så da hengte jeg meg på og bestilte jeg også. Så nå har altså begge fått time der i morgen. Det skal bli så herlig. Drar alltid dødsfornøyd derfra og trenger virkelig en oppfriskining nå. Skal også møte Em i byen etter timen vår. Skal se litt i butikker og møtes til en bedre lunsj. Så lørdagen kommer til å bli så koselig og girly som man får det. Vi snakkes i morgen, skal ta med kamera til byen!

PHONEUPDATE

1. Meg og min kjære Maiken  //  2. Snapchat  // 3. Lunch med Ramsey  //  4. Meeeg


<3 Bilder fra bursdagsfeiringen til en av min aller bestevenninne. Bildene er av meg, Imen (bursdagjentaa) og Aina

TANTEKOS


Idag skal disse to nydelige sove hos meg. Vi skal kose oss veldig. Ha en fin dag videre alle sammen :)

 

TUSEN TAKK FOR ALT

Idag var vi hjemme til verdens snilleste og godeste lærer! Hun hadde laget taco og kake til oss!! Vi hadde det kjempekoselig med mat, latter og leker. Kjenner jeg kommer til og savne denne gjengen! Imorgen er det SOMMERFERIE! Vil bare si tusen takk for et fantastisk år med dere, kunne ikke ønsket meg en morsommere og artigere klasse enn dette. Lykke til videre ♥

Fiine piker!


LOVE YOUUUFERIE, JA TAKK

Drittvær i Trondheim. Jeg så en sak på adressa.no der de forteller at drittværet fortsetter ut Juni. Flott.... MEN vi får bare gjøre det beste ut av dagene uansett. Har ikke så alt for mange reiseplaner denne sommeren, så jeg håper vi får flere fine sommerdager her i Trondheim. Fikk bestilt flybillett til Nord-Norge i dag! Så da det bli en tur nordover på bryllup til et søskenbarn i Juli også. Gleder meg! Ellers skal jeg først til Kroatia med mamma, før jeg skal enda en uke på treningssamling der. Ellers får vi se an litt hva som skjer. Skal prøve å få til flere småturer. Mulig en hopp-på-tur sammen med Em også.


Meg og Em på Lian.

BYTURPå lørdagen dro jeg, mamma og Emilie en tur i byen. Var hovedsaklig bare for å komme oss ut en tur. Litt shopping ble det selvfølgelig uansett.

UTKLEDNING

I dag skal denne fine nydelige jentami overnatte hos meg. Søte tantebarnet mitt. Skal kose oss masse. Har allerede hatt det litt morsomt med utkledning. Hun stiller jo gjerne opp som modell. SØTA.


VI PRØVDE

I går møttes noen av jentene hjemme hos Maiken for og se VM. Spania spilte mot Nederland, og selvfølgelig heide vi på Spania.. Hehe, gikk ikke akkurat dems vei denne gang. Hovedlaget er jo selvfølgelig BRASIL!!!! De kommer nok til og vinne VM ;) I kveld skal jentene møtes igjen for og se Italia og England spille. Vet faktisk ikke helt hvem jeg skal heie på. Btw, syntes vi gjorde en god jobb som supportere :)

JADDDAAA!!!!!!!!I dag skulle vi få vite om vi kom opp i muntlig eksamen i matte eller naturfag. Har seriøst gått å plagdes med tanken på eksamen lenge. Du kan jo se videoen selv for å finne ut hvordan vi reagerte med LETTELSE! Yes, ingen eksamen i år. Nå har jeg tatt ferie fra alt skolearbeid. Digg. God helg!

KOSIdag kom Faiza, Nathalie, Magnus og Børge på browies-besøk. vi lagde brownies og så den nyeste episden av PLL. kjempekoselig!
 

SNAPCHAT

Add meg på snapchat: Julieriksen ! :D
Her er noen av mine siste snapchatbilder. Tenkte egentlig at jeg skulle lage et innlegg som skulle hete "min dag i snapchats". Klarte selvfølgelig å glemme å lagre snappene underveis.  Derfor er dette fra 3? forskjellige dager eller noe.  Jeg snapper jo så villt mye.  MEN jeg skal klare å gjennomføre en hel dag. Så "min dag i snapchats" kommer ;-) Også får jeg heller kanskje ha et innlegg i uken med bilder fra snap og mobilen. 

LIAN

 


 

 

VOLLEYBALLSUN IS UP
FRIDAYStartet helgen tungt med noen runder i granåsentrappene. Jeg og søsteren min sprang, mens mamma ble med for å gå tur. Jeg sprang opp trappene hele 6 runder uten stopp. Tanken på at vi på kamplaget skal opp den trappen 20 ganger på slutten av sommeren skremmer meg. Det er noe vi har gjort hver sommer. Gruer meg uansett like mye hver gang!  Det er så sinnsykt tungt.Etter Granåsen dro vi hjem og slappet av før vi lagde taco. Taco er liksom obligatorisk på fredager. Emilie ble hos oss resten av kvelden, så vi lastet ned noen episoder av Keeping up with the kardashians og sovnet til det. Rolig og fin fredag :D


GÅRSDAGEN


I går dro jeg og jentene ut på egon for å feire nok en gang. Feire alt som feires kan, ikke sant? Det var kjempekoselig, som det alltid er med disse fine jentene.

SOMMERTID


Når det er så varmt at du tror du ligger i Spania tvert du lukker øynene, daaa er det ordentlig sommer.

Sommeren har kommet til Trondheim på ordentlig. Forhåpentligvis for å bli. Jeg skal i allefall nyte dagene maksimalt mens det er slik.  Nå har vi også fått sommerferie fra Taekwondo. Hele 14 dager uten trening. Jeg er fortsatt sliten etter helgen. Har vondt litt over alt og er sinnsykt stiv! Jeg er på tross av det skikkelig motivert til å trene hardere enn noen gang før. Men først skal det bli skikkelig godt med en liten pause, spesielt når det er så fint vær.  Jeg har planer om å nyte frikveldene ute med venner, spille volleyball, basket og bare kose meg maks. Jeg skal uansett trene da. Men ute i sola!

 

Jeg må også foresten bare si TUSEN HJERTELIG TAKK for alle fine gratulasjoner.

Jeg er fortsatt i lykkerus etter helgen.

 

SOMMERTIDER

Noen bildet fra gårsdagen. Fri. Sol. Bading. Grilling. Volleyball. Venner. LIVET <3

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014

Arkiv

hits