NEW

Noen av mine siste innkjøp. Jeg besøkte søsteren min, så tok hun bilder før jeg dro på bursdag på lørdagen. Garderoben trenger en update med litt varmere klær nå. Selv om det egentlig fortsatt er ganske så deilig og fin temperatur i Trondheim. Har ikke høstfølelsen i det hele tatt! 

Deiligste cardiganen fra Bik Bok

 Genser fra H&M
Skjorte fra ZARA. Elsker fargen!! Den er også åpen i ryggen.

Jeg har foresten en video fra Croatia som er ferdigredigert og hele pakka. MEN når jeg laster den opp til youtube fjerner de musikken... Noen som vet hvordan jeg kan få lagt på annen musikk enn de gratislydklippene youtube har ???? Please let me know!!

GANT

Denne Gant genseren har vært øverst på ønskelisten lenge. Så enkel og fin. Da vi så den på flyplassen overførte snille mamma penger slik at jeg fikk kjøpe den fra hun. Det skulle være en slags gave siden jeg tok med gullet hjem. Tusen takk herlige fine mammaen min <3 Elsker deg.

SISTE INNKJØP

Retro 600,-

Lindex 

Bik Bok 99,-

HM 49,-

Vera Moda 199,- 

 

 

RAY-BAN

Bestilte disse fra solglass.no og fikk de etter kun 2 dager. En nettside jeg virkelig kan anbefale. Mye billigere enn å handle i butikk. Jeg betalte kun 1149kr for disse. Modellen jeg har heter Ray-Ban Clubmaster RB 3016 / W0366 A og jeg bestilte mine i størrelse 51.

NEW IN


I går kom den nye genseren min fra Marc Jacobs. En genser som er skikkelig typisk meg. Skulle helst gått i joggeklær dagen lang. Du finner linken til denne genseren HEER


MARC BY MARC JACOBS

Marc By Marc Jacobs Henry Glitz. Favoritten i den lille samlingen min! Jeg fikk denne klokken i bursdagsgave fra storesøsteren min. 

 
Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014

Arkiv

hits