SUNNE VAFFELKAKER

Sunne vafler med rørte jordbær og vaniljekesam made by Emilie. Jeg fikk ikke smakt på de, men de var tydeligvis veldig gode og mettende.

Hun fikk 7 vafler ut av røren, så oppskriften holder til 2-3 personer. 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Høstferien har startet fint med morgentrening sammen med verdens beste Team Heimdal. Er det en plass jeg får masse energi og glede er det med den fine gjengen der.  Ellers er det mest spennende å fortelle om dagen at jeg har vært på Obs Bygg og kjøpt en malekost med mamma... Uansett daaa, så skal jeg iallefall på Impulse senere med en kompis. Så noe får jeg ut av denne dagen også. Hejnu.
HEALTHY DINNER

Mamma har blitt så flink til å lage sunn mat. I dag disket hun opp med grønnsaksgrateng. Det smakte kjempegodt og er en fin måte å få i seg masse grønnsaker på. Dere ser oppskriften på denne superenkle og sunne middagen under her. Det varierer litt med hvilke ingredienser hun bruker. Noen ganger har vi brukt litt buljong i vann istedenfor hvitsaus som er et lettere alternativ. Det er egentlig så enkelt som at du kaster alt du liker i en ildfast form og setter den i ovnen. PRØV DET :D


OPS "Brokkoli"..


WE MADE IT TO THE TOP

På fjelltur med mamma tidligere i dag. VARMT men veldig delig!

PERFECT FRIDAY MORNING

I dag startet jeg dagen med en liten joggetur før litt styrketrening. Mamma har kjøpt inn vekter, treningsmatte og diverse greier. Så nå kan vi enkelt trene litt hjemme også. Det og starte dagen med en treningsøkt må jeg innrømme er helt fantastisk! ELSKER DET. Kvikner til og får masse energi som varer resten av dagen. 


SLITEEEENI dag tidlig dro jeg, Aina og Julie en tur til granåsen for og løpe i trappene. Alle som har vært i trappene vet hvor UTROOOLIG tungt det er! Men jeg kan vel si meg fornøyd med 14 runder opp?

Møtte på noen skihoppere i Granåsen, vet eeegentlig ikke hvem de er, haha. 

Svett og sliten.

BILDER FRA AUSTRIA OPEN


GULLMEDALJE

Søsteren min kommer hjem fra Østerriket med GULLMEDALJE. Jeg er verdens stolteste storesøster akkurat nå. 

Blir vekt av en melding fra Julie klokken ti om morgenen. Hun skriver at hun går kamp 1029. Siden da går jeg med sommerfugler i magen og ser konstant ned på telefonen. Jeg har hørt at den første kampen muligens blir etter lunsjtid. Hører ingenting før halv fire! For å være helt ærlig så tenkte jeg da at det ble tap, siden ingen hadde hørt noe.  I halv fire tiden får jeg melding om at hun vant sin første kamp mot Serbia. 3-2. Hun lå under til siste poeng før hun peiset på med hodespark. Hun ringte dødshappy, fornøyd og sliten. Jeg like happy sa at det er så typisk henne å gjøre kampene så spennende. Jeg sier at hun må vinne neste kamp med en gang så vi ikke besvimer av nerver.

Klokken halv sju ser jeg at hun er i ny kamp. Hun går kvartfinale mot Tyskland. Vet ingenting før mamma skriver "gp" i facebookchatten til meg. Hun er i Golden Point. Klarer ikke sitte i ro, går rundt i ring og venter på mer info om hva som skjer. Golden point vil si at første poeng vinner. De har da gått uavgjort. Ingen får poenget og det blir dommeravgjørelse. Dommerne blir enige, og gir seier til Julie. SYKT. 

Klokken halv åtte får jeg update fra neste kamp. Hun er i semifinale mot Tsjekkia. 3-0 til Julie i første runde. 4-1 i andre runde. Tok seieren i siste runde med stillingen 5-2!

Finalekampen starter kvart på ni. Akkurat da sitter vi en gjeng hjemme hos meg og vorser før vi skal ut på byen. Jeg satt og stirret så hardt ned på mobilen at man skulle tro jeg prøvde å få den til å fly eller noe. Det vibrerer i iphonen min. "11-7, gull til Julie mot Frankrike!".

"HU VANT. HU VANT GULL. SÆRIØST HU VANT GULL. JULIE VANT" Vet ikke om det var den ene drinken, men jeg begynte å grine. Adrenalinet pumpet gjennom hele meg. Så sinnsykt stolt. Hele gjengen tok en skål for den flinke søsteren min. I god stemning ringer Julie så fornøyd og glad. Jeg begynner å gråte igjen. "ååå no begynne æ å skrik igjen haha. du e så flink julie, herregud din syking".
 

SUNN FROKOST FAVORITT
TRENINGSPROGRAM

Her ser dere mitt treningsprogram for cardio. Jeg trener cardio hver dag. Helst før skolen, noen ganger etter skolen. Akkurat nå må jeg trene litt alternativt i forhold til dette programmet. Har klart og pådratt meg en stygg beinhinnebetennelse. Det gjør at det er sykt vondt å løpe. Istedenfor å løpe på møllen bruker jeg nå mye mer tid på elipsemaskinen, romaskinen og på sykkel.
IMPULSE NEXT

Gooood morgeeeeen!

Våknet nettopp, og det ser ut til at det blir sykt fint vær her i Trondheim i dag. Starter dagen med intervalltrening på impulse granåsen. I dag blir det litt cardio på elipsemaskinen og roing. Har også med meg min sportye mamma så tidlig på trening. En finfin start på dagen. Ha en fin dag videre alle sammen :D
ENKELT OG SUNT

Havregrøt er noe jeg spiser opptil flere ganger i uken. Frokost, lunsj, middag, kvelds ja det passer når som helst. Det er så enkelt samtidig som det er sunt, og ikke minst billig. Du holder deg også mett lenge! Dette er noe absolutt alle klarer å lage, og på 2 minutter ;-)

Det er så enkelt som å koke opp vann og ha i havregryn. Jeg bruker også litt sukrin for søtere smak.
 2XU COMPRESSION

THERMAL COMPRESSION TOP

 HER


THERMAL COMPRESSION TIGHTS

HER

Jeg bruker KUN kompresjonstightser fra 2XU, de er til nå de beste tighstene jeg har prøvd. Har en liten samling på 6 stykk nå haha. Anbefales om du ser etter en ny treningstights. Den jeg har på over er heller ikke gjenomsiktig slik som den "vanlige" modellen. Jeg fikk sponset denne overdelen og tights fra Individu.no, men gjennom Taekwondo. :-)

 

 

 

 

FROKOST TIPS

Den desidert beste frokosten jeg vet av. Gresk yoghurt med havregryn stekt i stekepannen med litt honning! Havregrynet blir sprøtt, varmt og sykt godt. Superenkel frokost som er ferdig på 1-2-3.

 

 

GLADMELDING

Igår kveld kom jeg hjem igjen fra Oslo, etter en laaaaaang busstur. (Da hadde Emilie og Ken lagd verdens beste pizza!) Uansett.. Jeg skulle sjekke mail da jeg fikk tidenes gladmelding!!

Dere har kanskje lest innlegget jeg skrev da jeg skulle på samling i Oslo forrige helg? Da var jeg iallefall der for å ta ulike tester osv for å prøve å komme inn på landslaget. Gjett hva?! Jeg har kommet inn på Junior Landslaget! Jeg er så glad nå at jeg ikke klarer å slutte å smile. Juhuuu, nå kan jeg stolt sette på det norske flagget og skrive NORGE på draktene mine! Dette må være den beste motivasjonen jeg kunne fått, nå er jeg supergira på å trene hardt frem til neste stevne.

 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014

Arkiv

hits