FANCY - NANCY

Dagens way too fancy outfit. Alt fra BikBok faktisk. Utenom klokken, den er fra Marc by Marc Jacobs.  Tror seriøst 80% av klesskapet mitt er fra BikBok. Gleder meg til å reise igjen, så kanskje jeg får oppdatert garderoben med klær ikke hele den norske befolkningen har. THROWBACK


SOMMERKLAR HOS BENTES!

Sponset

I går var jeg hos BENTES for en liten oppfriskning før sommeren. Fikk en deilig ansiktsbehandling, forming og voks av bryn og shellac på neglene.

Først tok jeg den herligste ansiktsbehandlingen! Det er så viktig å ta vare på huden sin. Startet med en god ansiktsrens, fikk peeling, C-vitaminmaske og kremer som gjorde huden min silkemyk og fin. Det er så deilig å bli masert og dullet med. Mens jeg lå med ansiktsmasken fikk jeg også håndmasasje. DEILIG. Huden min har aldri sett så bra ut som den gjorde etter denne behandlingen. Så dette er noe jeg kommer til og gjøre igjen, uten tvil. Peelingen gjør jo slik at jeg får en finere og mer langvarig brunfarge. Produktene som ble brukt på meg var produkter som passet min hud. Så nå er jeg dødsklar for sommer.

Her vokset hun brynene mine. Dette pleier jeg å gjøre regelmessig. Synes brynene blir mye finere om man vokser istedenfor og nappe. Får en mye finere fasong og alle små hår blir tatt. Dessuten slipper man å nappe de på lenge. Når man vokser bryn kommer ikke hårene like fort ut igjen.

 

Fikk også på meg lett sminke over huden før jeg dro. Foundationen var skikkelig fin, ga en fin glød til huden og kjentes så lett og god ut. Blushen tok hun over foundationen, den var seriøst skikkelig fin! Mitt neste innkjøp til sminkemappen garantert.

 

 

Her ser dere også Tone Ramsey som gjorde alle behandlingene på meg. Hun er utrolig flink og dyktig. Fikk mange gode tips og råd underveis om huden min osv. Ei dame som virkelig kan faget sitt.

Her er også resultatet etter shellacen. Foretrekker shellac fremfor falske negler. Akrylnegler og falske negler sliter og ødelegger neglene. Shellac gjør ikke annet enn godt for neglene. Det ser like bra ut, og varer lenge. Perfekt nå til sommeren.

Ønsker du ansiktsbehandling, masasje, voksing, shellac eller sminke, parfymer osv har de det på Bentes. Sjekk det ut. Du får utrolig god hjelp, de finner produkt som passer deg perfekt. De holder til ganske langt nede i munkegata i midtbyen. Så de ligger altså så sentralt til som man kan få det. 

Jeg vil gi en STOR TAKK til Bentes og Tone Ramsey. Har alltid dratt derfra dødsfornøyd. 

Pris for ansiktsbehandling (80 min) 995,-

Pris for voksing og forming av bryn 195,-  

Pris for shellac med fransk manikyr 845,- 

 

Sjekk ut facebooksiden deres HER, eller nettsiden deres HER for mer info om priser og behandlinger. Så nå håper jeg at jeg har fått frem at dette er noe jeg anbefaler på det høyeste. Jeg har aldri vært mer fornøyd med en salong/butikk før. Så er det noen som fortjener skryt, så er det Bentes, Tone Ramsey og alle de andre flinke damene som arbeider der.

 

NYE FAVORITTER FRA MAC

Ny foundation og en slags skimmer fra MAC. Foundationen har jeg hatt før. Den dekker godt, sitter lenge og har perfekt konsistens. Bruker kun BareMinerals sin pudderfoundation i hverdagene, det er bedre og lettere for huden. Men om jeg skal noe spesielt jeg liker å bruke flytende foundation noen plasser da det dekker mye bedre. Skimmeren er en ny favoritt. Den er DØDSFIN å bruke over kinnbenet, og på plasser du ønsker å fremheve. Skal vise dere hvor fin den er på senere.

BEAUTY DAYJeg drar fast til Bentes når jeg skal vokse bryn, ordne negler eller ha massasje. Jeg drar også alltid dit om jeg trenger tips og hjelp til å finne gode produkter som passer til meg. Mamma hadde bestilt seg time der nå. Så da hengte jeg meg på og bestilte jeg også. Så nå har altså begge fått time der i morgen. Det skal bli så herlig. Drar alltid dødsfornøyd derfra og trenger virkelig en oppfriskining nå. Skal også møte Em i byen etter timen vår. Skal se litt i butikker og møtes til en bedre lunsj. Så lørdagen kommer til å bli så koselig og girly som man får det. Vi snakkes i morgen, skal ta med kamera til byen!

PERFECT FRIDAY MORNING

I dag startet jeg dagen med en liten joggetur før litt styrketrening. Mamma har kjøpt inn vekter, treningsmatte og diverse greier. Så nå kan vi enkelt trene litt hjemme også. Det og starte dagen med en treningsøkt må jeg innrømme er helt fantastisk! ELSKER DET. Kvikner til og får masse energi som varer resten av dagen. 


PHONEUPDATE

1. Meg og min kjære Maiken  //  2. Snapchat  // 3. Lunch med Ramsey  //  4. Meeeg


<3 Bilder fra bursdagsfeiringen til en av min aller bestevenninne. Bildene er av meg, Imen (bursdagjentaa) og Aina

TANTEKOS


Idag skal disse to nydelige sove hos meg. Vi skal kose oss veldig. Ha en fin dag videre alle sammen :)

 

SLITEEEENI dag tidlig dro jeg, Aina og Julie en tur til granåsen for og løpe i trappene. Alle som har vært i trappene vet hvor UTROOOLIG tungt det er! Men jeg kan vel si meg fornøyd med 14 runder opp?

Møtte på noen skihoppere i Granåsen, vet eeegentlig ikke hvem de er, haha. 

Svett og sliten.

TUSEN TAKK FOR ALT

Idag var vi hjemme til verdens snilleste og godeste lærer! Hun hadde laget taco og kake til oss!! Vi hadde det kjempekoselig med mat, latter og leker. Kjenner jeg kommer til og savne denne gjengen! Imorgen er det SOMMERFERIE! Vil bare si tusen takk for et fantastisk år med dere, kunne ikke ønsket meg en morsommere og artigere klasse enn dette. Lykke til videre ♥

Fiine piker!


LOVE YOUUUFERIE, JA TAKK

Drittvær i Trondheim. Jeg så en sak på adressa.no der de forteller at drittværet fortsetter ut Juni. Flott.... MEN vi får bare gjøre det beste ut av dagene uansett. Har ikke så alt for mange reiseplaner denne sommeren, så jeg håper vi får flere fine sommerdager her i Trondheim. Fikk bestilt flybillett til Nord-Norge i dag! Så da det bli en tur nordover på bryllup til et søskenbarn i Juli også. Gleder meg! Ellers skal jeg først til Kroatia med mamma, før jeg skal enda en uke på treningssamling der. Ellers får vi se an litt hva som skjer. Skal prøve å få til flere småturer. Mulig en hopp-på-tur sammen med Em også.


Meg og Em på Lian.

OUTFIT

 
T-skjorte og bukse fra BikBok // Skjorte fra GAP // Klokke fra Marc by Marc Jacobs


BYTURPå lørdagen dro jeg, mamma og Emilie en tur i byen. Var hovedsaklig bare for å komme oss ut en tur. Litt shopping ble det selvfølgelig uansett.

UTKLEDNING

I dag skal denne fine nydelige jentami overnatte hos meg. Søte tantebarnet mitt. Skal kose oss masse. Har allerede hatt det litt morsomt med utkledning. Hun stiller jo gjerne opp som modell. SØTA.


VI PRØVDE

I går møttes noen av jentene hjemme hos Maiken for og se VM. Spania spilte mot Nederland, og selvfølgelig heide vi på Spania.. Hehe, gikk ikke akkurat dems vei denne gang. Hovedlaget er jo selvfølgelig BRASIL!!!! De kommer nok til og vinne VM ;) I kveld skal jentene møtes igjen for og se Italia og England spille. Vet faktisk ikke helt hvem jeg skal heie på. Btw, syntes vi gjorde en god jobb som supportere :)

JADDDAAA!!!!!!!!I dag skulle vi få vite om vi kom opp i muntlig eksamen i matte eller naturfag. Har seriøst gått å plagdes med tanken på eksamen lenge. Du kan jo se videoen selv for å finne ut hvordan vi reagerte med LETTELSE! Yes, ingen eksamen i år. Nå har jeg tatt ferie fra alt skolearbeid. Digg. God helg!

INSPOANTREKK
KOSIdag kom Faiza, Nathalie, Magnus og Børge på browies-besøk. vi lagde brownies og så den nyeste episden av PLL. kjempekoselig!
 

SNAPCHAT

Add meg på snapchat: Julieriksen ! :D
Her er noen av mine siste snapchatbilder. Tenkte egentlig at jeg skulle lage et innlegg som skulle hete "min dag i snapchats". Klarte selvfølgelig å glemme å lagre snappene underveis.  Derfor er dette fra 3? forskjellige dager eller noe.  Jeg snapper jo så villt mye.  MEN jeg skal klare å gjennomføre en hel dag. Så "min dag i snapchats" kommer ;-) Også får jeg heller kanskje ha et innlegg i uken med bilder fra snap og mobilen. 

LIAN

 


 

 

UNBLOGGED

Jeg skal prøve å få lagd et innlegg i løpet av kvelden idag. Vet liksom ikke helt hva jeg skal blogge om. Hva gidder folk å lese om? I mellomtiden fant jeg et utkast i arkivet som jeg legger ut her. To egentlig helt randome bilder som Emilie tok en dag. 


Topp og bukse Bik Bok // Solbriller Ray Ban // Pengbok Marc by Marc Jacobs // Sko TOMS. 

 

 

GANT

Denne Gant genseren har vært øverst på ønskelisten lenge. Så enkel og fin. Da vi så den på flyplassen overførte snille mamma penger slik at jeg fikk kjøpe den fra hun. Det skulle være en slags gave siden jeg tok med gullet hjem. Tusen takk herlige fine mammaen min <3 Elsker deg.

VOLLEYBALLSUN IS UP
FRIDAYStartet helgen tungt med noen runder i granåsentrappene. Jeg og søsteren min sprang, mens mamma ble med for å gå tur. Jeg sprang opp trappene hele 6 runder uten stopp. Tanken på at vi på kamplaget skal opp den trappen 20 ganger på slutten av sommeren skremmer meg. Det er noe vi har gjort hver sommer. Gruer meg uansett like mye hver gang!  Det er så sinnsykt tungt.Etter Granåsen dro vi hjem og slappet av før vi lagde taco. Taco er liksom obligatorisk på fredager. Emilie ble hos oss resten av kvelden, så vi lastet ned noen episoder av Keeping up with the kardashians og sovnet til det. Rolig og fin fredag :D


GÅRSDAGEN


I går dro jeg og jentene ut på egon for å feire nok en gang. Feire alt som feires kan, ikke sant? Det var kjempekoselig, som det alltid er med disse fine jentene.

SOMMERTID


Når det er så varmt at du tror du ligger i Spania tvert du lukker øynene, daaa er det ordentlig sommer.

Sommeren har kommet til Trondheim på ordentlig. Forhåpentligvis for å bli. Jeg skal i allefall nyte dagene maksimalt mens det er slik.  Nå har vi også fått sommerferie fra Taekwondo. Hele 14 dager uten trening. Jeg er fortsatt sliten etter helgen. Har vondt litt over alt og er sinnsykt stiv! Jeg er på tross av det skikkelig motivert til å trene hardere enn noen gang før. Men først skal det bli skikkelig godt med en liten pause, spesielt når det er så fint vær.  Jeg har planer om å nyte frikveldene ute med venner, spille volleyball, basket og bare kose meg maks. Jeg skal uansett trene da. Men ute i sola!

 

Jeg må også foresten bare si TUSEN HJERTELIG TAKK for alle fine gratulasjoner.

Jeg er fortsatt i lykkerus etter helgen.

 

BILDER FRA AUSTRIA OPEN


GULLMEDALJE

Søsteren min kommer hjem fra Østerriket med GULLMEDALJE. Jeg er verdens stolteste storesøster akkurat nå. 

Blir vekt av en melding fra Julie klokken ti om morgenen. Hun skriver at hun går kamp 1029. Siden da går jeg med sommerfugler i magen og ser konstant ned på telefonen. Jeg har hørt at den første kampen muligens blir etter lunsjtid. Hører ingenting før halv fire! For å være helt ærlig så tenkte jeg da at det ble tap, siden ingen hadde hørt noe.  I halv fire tiden får jeg melding om at hun vant sin første kamp mot Serbia. 3-2. Hun lå under til siste poeng før hun peiset på med hodespark. Hun ringte dødshappy, fornøyd og sliten. Jeg like happy sa at det er så typisk henne å gjøre kampene så spennende. Jeg sier at hun må vinne neste kamp med en gang så vi ikke besvimer av nerver.

Klokken halv sju ser jeg at hun er i ny kamp. Hun går kvartfinale mot Tyskland. Vet ingenting før mamma skriver "gp" i facebookchatten til meg. Hun er i Golden Point. Klarer ikke sitte i ro, går rundt i ring og venter på mer info om hva som skjer. Golden point vil si at første poeng vinner. De har da gått uavgjort. Ingen får poenget og det blir dommeravgjørelse. Dommerne blir enige, og gir seier til Julie. SYKT. 

Klokken halv åtte får jeg update fra neste kamp. Hun er i semifinale mot Tsjekkia. 3-0 til Julie i første runde. 4-1 i andre runde. Tok seieren i siste runde med stillingen 5-2!

Finalekampen starter kvart på ni. Akkurat da sitter vi en gjeng hjemme hos meg og vorser før vi skal ut på byen. Jeg satt og stirret så hardt ned på mobilen at man skulle tro jeg prøvde å få den til å fly eller noe. Det vibrerer i iphonen min. "11-7, gull til Julie mot Frankrike!".

"HU VANT. HU VANT GULL. SÆRIØST HU VANT GULL. JULIE VANT" Vet ikke om det var den ene drinken, men jeg begynte å grine. Adrenalinet pumpet gjennom hele meg. Så sinnsykt stolt. Hele gjengen tok en skål for den flinke søsteren min. I god stemning ringer Julie så fornøyd og glad. Jeg begynner å gråte igjen. "ååå no begynne æ å skrik igjen haha. du e så flink julie, herregud din syking".
 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
hits