BEACHDAYJeg har hatt nok en fantastisk fin dag ute i finværet. Når gradestokken viste 31 grader i Trondheim sier det seg selv at det var veldig deilig å ligge ved havet. Jeg var sammen med masse slekt fra mammas side som var kjempekoselig. Møtte også tilfeldigvis venninnen min Johanna som jeg ikke har sett på evigheter. Jeg planla med Johanna at hun skulle komme og sove over hos meg etter treningen min. Så nå er hun her og vi skal bare slappe av til i morgen. Da ser vi frem til enda en fin dag som skal tilbringes på stranda.

FAVOURITE NAILPOLISHOm sommeren liker jeg å bruke lyse farger på neglene. Jeg synes lys neglelakk gjør at man ser brunere ut, det samme med neonfarger. Det blir liksom litt kontrast i forhold til huden. Den jeg bruker over her er fra Essie i fargen blanc. Jeg elsker kombinasjonen av gull og hvitt!
 

 

HEALTHY DINNER

Mamma har blitt så flink til å lage sunn mat. I dag disket hun opp med grønnsaksgrateng. Det smakte kjempegodt og er en fin måte å få i seg masse grønnsaker på. Dere ser oppskriften på denne superenkle og sunne middagen under her. Det varierer litt med hvilke ingredienser hun bruker. Noen ganger har vi brukt litt buljong i vann istedenfor hvitsaus som er et lettere alternativ. Det er egentlig så enkelt som at du kaster alt du liker i en ildfast form og setter den i ovnen. PRØV DET :D


OPS "Brokkoli"..


WE MADE IT TO THE TOP

På fjelltur med mamma tidligere i dag. VARMT men veldig delig!

SUMMER INSPIRATION

BILDER FRA BRYLLUPET

Jeg har hatt en fantastisk fin helg i Nord. For et fantastisk fint bryllup jeg fikk vitne. Og for en dødsmorsom bryllupsfest! Det er alltid like godt å være i Nord sammen med familie jeg ikke ser så ofte. Det er også alltid like trist å dra derfra. Men jeg har storkost meg hvert minutt. Jeg har også fått til å ta noen bilder i løpet av helgen. Håper det ikke er lenge igjen til neste gang vi sees.

GOD MORGEN - AIRPORT NEXT

En bedre frokost før vi pakker vesken å kjører til Værnes. Vi skal ta flyet Nordover, søskenbarnet mitt skal gifte seg og det kan vi ikke gå glipp av! Gleder meg til å se alle i familien igjen. God morgen og god helg! :D

FØRSTEVALGET

 

I går fikk vi i Sør-Trøndelag vite hvilken skolelinje vi kom inn på. Jeg kom inn på førstevalget mitt som var ambulansearbeider! Wiiii. Hadde jeg kommet inn på andrevalget mitt som var helsefagarbeider, tror jeg faktisk jeg hadde tatt ett friår. Grunnen til det er rett og slett for at jeg har 0 motivasjon til å jobbe hardt for gode karakterer i noe jeg ikke i det hele tatt vil bli. MEN det slipper jeg å tenke på nå. For jeg fikk plass akkurat hvor jeg ville ha plass! Jeg synes det ser utrolig spennende ut å være ambulansearbeider og jeg gleder meg til å lære mer om faget.

 

SOMMERDAG

Et lite bildedryss fra en fantastisk fin dag på stranden i går. Det er så herlig å bo i Trondheim når det er fint vær!
SANDVOLLEYBALL

Vi har fått så fin sandvolleyball-bane på en badeplass her i Trondheim. Den blir ofte tatt i bruk for å si det slik. I går var det helt fantastisk fint vær ute. Så jeg ble med til Lian med familie for å utnytte sola, bade og kose oss. Møtte også flere venninner der, så jeg fikk dem med på volleyball sammen med en gjeng som spilte der før oss. Morsoooomt. I dag er det tropevarme her. Dødsvarmt.TING SOM IRRITERER MEG

 
 

 Folk som ber meg om å like eller kommentere bildet sitt

Seriøst? Når noen ber meg om det, så lar jeg være kun fordi det irriterer meg.

Liker jeg bildet ditt så liker jeg det, OK?

 

 Trege mennesker

Folk som skal ta seg så-sykt-gooood-tid-til-alt. Jeg hater å vente på personer som skal bruke så sykt lang tid på alt.

Man MÅ ikke bruke 20 minutter på å børste gjennom håret liksom.

 

 Falsk baksnakking

Hmm, hvordan skal jeg forklare denne. Om du for eksempel kommer til meg og baksnakker ei av veninnene dine.

Så drar du senere til hun og leker som om ingenting plager deg (?) Hvorfor gidder du da å komme til meg for å snakke dritt om henne?

hahha sjønner bare ikke greia.

 

 Dongeribukse

Jeg klarer ikke gå i vanlige dongeribukser, har aldri klart det heller. Nå har noen heldigvis designet superflexbukser fra Bikbok.

Elsker de buksene. Har tusenvis av dem.

 

 Drittmat

Ja jeg hater det, samtidig som jeg elsker det. Hver gang jeg har spist noe jeg vet ikke er bra får jeg utrolig dårlig samvittighet.

Jeg angrer hver gang. 

 

 Det å ta feil

Dette er vel noe alle hater? Det er iallefall noe av det mest irriterende jeg vet om. Hater å ta feil.

 

 Rot

Er ekspert på og rote selv, men klarer ikke ha det rotete rundt meg lenge. Rommet mitt er derfor alltid ryddig.

 

 Vekten

Jeg går jo på en sport hvor man konkurrerer etter vekt. Derfor må jeg veie meg jevnlig for å passe på at jeg holder meg i riktig vektklasse.

Uansett så hater jeg å veie meg. Unngår det helt til jeg absolutt MÅ.

 

 Når noen klager på at de er feit

Okei? Hva skal jeg liksom hjelpe deg med her? Skal jeg skrive en fortelling om hvor feit du ikke er? 

 

 Når noen snoker på rommet mitt

Ikke at jeg har så mye og skjule, men er det noe spesielt du leter etter så kan du bare spørre, så kan jeg finne det fram for deg..

 

 De som gir opp før de i det hele tatt har prøvd

Plis prøv før du begynner å syte å spre den negative energien din. Tror du det går bedre når du har den innstillingen? NEI! Så slutt å ta tapet på forskudd.FREDAG

Selv om det er sommerferie er det like godt med helg! Dessuten er det meldt panservær her i Trondheim denne helgen. Så denne helgen skal bli fiiiin. Bildet over er fra i går, fint vær da også, men i dag skal ikke mer en bikinien på. Det er meldt opp til 27 varmegrader i dag. DIGG. Under ser dere også dagens første måltid. Smoothie og toast. Nå skal jeg ut å løpe en tur. En perfekt start på dagen. GOD HELG!
YESTERDAY

Topp BikBok  //  Shorts Gina Tricot  //  Genser  - New Yorker  //  Sko Toms  //  Pengbok Michael Kors

Jeg og Eline dro ut for å utnytte det fine været vi hadde i går. Rett utenfor her hvor jeg bor har vi en kjempestor gressplen som INGEN bruker. Så da hadde vi som vanlig hele plenen for oss selv. Solte oss og tok bilder. Fin dag før en enda finere kveld. Hadde besøk av Eline og Børge, så fotballkamp og spiste dritt. Helt perfekt med andre ord. Her er min fine Elineeee <3

1 JULI !

Er det virkelig 1 juli i dag. Seriøst? Sommeren kommer jo til å være over før jeg har fått med meg at den har vært her. Heldigvis så er det enda en stund til sommeren er over. Nå har jeg virkelig tenkt å nyte hver eneste dag resten av hele sommerferien. Har ikke vært så sykt heldig med været enda i Trondheim. Men er det dårlig vær så skal jeg i allefall bruke dagene fornuftig til noe uansett.

 

Heldigvis har jeg jo noen planer som jeg ser vedig frem til:

♡ I dag er det 10 dager igjen til jeg og Em reiser nordover for å besøke familie og feire bryllup!

♡ Det er kun 27 dager igjen til jeg reiser til Kroatia!

 Det er 44 dager til jeg og jentene skal på hyttetuur

 81 Dager til mitt neste Taekwondo stevne som er i Russland!

 Også viktigst av alt selvfølgelig. Det er 276 dager til jeg blir 18 år!

 


 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
hits