IPHONE 5S SELGES

IPHONEN ER SOLGT!!

 

Iphone 5S i fargen sølv selges, da ny iphone 6 er bestilt. Iphonen fungerer som den skal men har knust skjerm som må byttes.

Lader og høretelefoner følger med. Ønsker bud helst over 1000 kr.

 

Ta kontakt med Emilie Eriksen på facebook eller på mail: emilie.ee@hotmail.com

 


COACH - TEAM HEIMDAL

I dag fikk jeg for første gang prøvd med som coach! Det yngre partiet på Team Heimdal konkurrerte i et Midt-Norsk stevne i dag. Coaching var morsomt og jeg håper jeg får muligheten til å være coach en gang i fremtiden igjen. Gratulerer til alle flinke utøverne i dag. Jeg er så stolt over alle utøverne som konkurrerte i dag. Og enda mer stolt over å være en del av TEAM HEIMDAL! 

ENDELIG FREDAG, GOD HELG!

 

Min spennende fredag så langt:

..Siste skoledag før helg. Jeg går jo ambulansefag, så i dag hadde vi faktisk litt "rollespill" på skolen. Morsomt!

..Etter en lang busstur hjem fant jeg og søsteren min ut at vi skulle være sporty. Så vi dro til Impulse Granåsen.

 

 

           

 

           

..Når rumpa og magen hadde fått kjørt seg, var neste stopp City Sun.

 

           

..Nååå sitter vi sammen med mamma og ser idol, mens vi venter på hjemmelaget pizza som står i ovnen og lukter gooodt. Ønsker alle sammen en fin fin fredagskveld videre!

 

 

 

NEW

Noen av mine siste innkjøp. Jeg besøkte søsteren min, så tok hun bilder før jeg dro på bursdag på lørdagen. Garderoben trenger en update med litt varmere klær nå. Selv om det egentlig fortsatt er ganske så deilig og fin temperatur i Trondheim. Har ikke høstfølelsen i det hele tatt! 

Deiligste cardiganen fra Bik Bok

 Genser fra H&M
Skjorte fra ZARA. Elsker fargen!! Den er også åpen i ryggen.

Jeg har foresten en video fra Croatia som er ferdigredigert og hele pakka. MEN når jeg laster den opp til youtube fjerner de musikken... Noen som vet hvordan jeg kan få lagt på annen musikk enn de gratislydklippene youtube har ???? Please let me know!!

LAST NIGHT

 

Bilder fra før jeg dro på bursdag til min venninne Rikke i går. Hadde en veldig morsom kveld, med mye folk og god stemning. 

 Kjole fra H&M, sko fra Croatia og klokke fra Marc by Marc Jacobs

 

SOO SHIM HIGH PERFORMANCE CENTER

Denne helgen ble  jeg og Ronja fra teamet invitert til åpningen av Soo Shim High Performance Center som ligger i Sverige. Vi var flere Taekwondoutøvere som ble invitert fra flere land for å være med på åpningen av senteret. Fra Norge var vi fem heldige utøvere som fikk komme. På fredagen var vi med på en VIP fest. Det ble holdt taler, servert mat og drikke. Det var veldig koselig å møte alle igjen. Fikk også møtt mange nye flinke utøvere.

Vi var i Sverige helt til mandagsmorgen. I løpet av helgen hadde vi to taekwondotreninger om dagen. Vi hadde også muligheten til å trene i styrkeavdelingen. På den siste treningen gikk vi også kamp. Kult å få gått kamp med nye sparringspartnere. Kom hjem med masse ny motivasjon og gleder meg til en ny uke med trening. Det er virkelig en ære å få bli invitert. Og jeg setter stor pris på at jeg fikk komme på åpningen. 

 

Fine Frida og Rakel fra Team Tveita. Oslo.


Ronja, meg og Jelena fra Team Tveita.                                                                          Meg, Gunnar (coach Tveita) og Frida.

 Takk for en fantastisk fin helg!


Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
hits