SUNNE VAFFELKAKER

Sunne vafler med rørte jordbær og vaniljekesam made by Emilie. Jeg fikk ikke smakt på de, men de var tydeligvis veldig gode og mettende.

Hun fikk 7 vafler ut av røren, så oppskriften holder til 2-3 personer. 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Høstferien har startet fint med morgentrening sammen med verdens beste Team Heimdal. Er det en plass jeg får masse energi og glede er det med den fine gjengen der.  Ellers er det mest spennende å fortelle om dagen at jeg har vært på Obs Bygg og kjøpt en malekost med mamma... Uansett daaa, så skal jeg iallefall på Impulse senere med en kompis. Så noe får jeg ut av denne dagen også. Hejnu.
SPORTYSØNDAG

 

Søndager er alltid digg, men denne søndagen er enda litt mer digg. Vi har jo høstferie i den kommende uken, så i dag trenger jeg ikke tenke på å legge meg tidlig. Og tanken på å bruke dagene på akkurat det som passer meg i en uke er diggere en diggest.

I dag hadde vi morgentrening med teamet istedenfor kveldstrening som vi vanligvis har. Jeg får så mye energi av å trene på morgenen. Så når jeg kom hjem fra trening dro jeg like så godt på trening igjen med søsteren min. Hun hadde en eller annen kupong med gratis trening med en venn på Sats Elixia. Så der har vi kost oss i dag før solarium og avslapping med film.

En fin økt, men ikke veldig særiøs egentlig. Litt styrke alt etter som hva vi fikk lyst til der og da, litt tøy og bøy før svømming og badstue til slutt.

  
  

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
hits