CROATIA TROGIRSommeferien har gått alt for fort. Alt har gått i ett frem til første skoledag som var nå på mandagen. Jeg har i allefall hatt en fantastisk fin ferie og har hatt det veldig fint i Croatia. Jeg har utrolig mange bilder og fine minner derfra som heller får komme ut her litt etterhvert. Dere må gjerne spørre om dere lurer på noe ang. Croatia så skal jeg svare så godt jeg kan. Vi var der i to uker, og besøkte flere forskjellige steder. Jeg har faktisk til og med satt sammen flere små filmklipp som jeg skal legge ut her snart.

Bildene i dette innlegget er tatt i vakre Trogir som er en liten øy/by i Croatia. En liten men veldig sjarmerende plass. Vi hadde leilighet rett på andre siden av vannet. Så hver kveld gikk vi kun 5 minutter over broen og inn i denne sjarmerende gamlebyen. Det het Villa Liza der vi bodde om jeg ikke husker feil. Utrolig hyggelige mennesker som arbeidet der og vi fikk servert en skikkelig digg frokost hver dag! Vi ble rett og slett tatt skikkelig godt vare på.

THROWBACK


AVREISE TIL ØSTERIKET


* Dette innlegget er forhåndsskrevet, derfor et gammelt bilde.

Akkurat nå er jeg på vei til Østeriket for å delta på et stevne. Skal være der hele helgen. Blir nok dårlig med oppdatering her mens jeg er der. Har muligens noen ferdigskrevne innlegg jeg kan legge ut da. Det er alltid så mye annet som skjer på slike reiser. Gleder meg og gruer med skikkelig. Det å reise med teamet mitt er alltid kjempemorsomt! Men jeg er bestandig så sykt nervøs før kamp. Wish me luuuck. Jeg lover oppdatere når jeg kommer hjem.

 

NORD-NORGE

Tok flyet til Nord-Norge tidlig i dag. Skal være her helt til mandag! Er her i anledning konfirmasjon til to søskenbarn på søndag. Det er så godt å være her! God helg til alle
LITEN OPPDATERING

Tenkte bare å slenge inn noen av de siste bildene til dere, som sakt så suuuger nettet her nede så blir lite blogging. Men her er noen av bildene fra de siste dagene, kos dere vidre!

 
SUMMER

Vi har det så fantastisk fint her. Vi koser oss kjempemye, soler oss, bader, slapper av, spiser god mat og har det rett og slett helt fantastisk! 
Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014

Arkiv

hits