FAVOURITE NAILPOLISHOm sommeren liker jeg å bruke lyse farger på neglene. Jeg synes lys neglelakk gjør at man ser brunere ut, det samme med neonfarger. Det blir liksom litt kontrast i forhold til huden. Den jeg bruker over her er fra Essie i fargen blanc. Jeg elsker kombinasjonen av gull og hvitt!
 

 

SOMMERKLAR HOS BENTES!

Sponset

I går var jeg hos BENTES for en liten oppfriskning før sommeren. Fikk en deilig ansiktsbehandling, forming og voks av bryn og shellac på neglene.

Først tok jeg den herligste ansiktsbehandlingen! Det er så viktig å ta vare på huden sin. Startet med en god ansiktsrens, fikk peeling, C-vitaminmaske og kremer som gjorde huden min silkemyk og fin. Det er så deilig å bli masert og dullet med. Mens jeg lå med ansiktsmasken fikk jeg også håndmasasje. DEILIG. Huden min har aldri sett så bra ut som den gjorde etter denne behandlingen. Så dette er noe jeg kommer til og gjøre igjen, uten tvil. Peelingen gjør jo slik at jeg får en finere og mer langvarig brunfarge. Produktene som ble brukt på meg var produkter som passet min hud. Så nå er jeg dødsklar for sommer.

Her vokset hun brynene mine. Dette pleier jeg å gjøre regelmessig. Synes brynene blir mye finere om man vokser istedenfor og nappe. Får en mye finere fasong og alle små hår blir tatt. Dessuten slipper man å nappe de på lenge. Når man vokser bryn kommer ikke hårene like fort ut igjen.

 

Fikk også på meg lett sminke over huden før jeg dro. Foundationen var skikkelig fin, ga en fin glød til huden og kjentes så lett og god ut. Blushen tok hun over foundationen, den var seriøst skikkelig fin! Mitt neste innkjøp til sminkemappen garantert.

 

 

Her ser dere også Tone Ramsey som gjorde alle behandlingene på meg. Hun er utrolig flink og dyktig. Fikk mange gode tips og råd underveis om huden min osv. Ei dame som virkelig kan faget sitt.

Her er også resultatet etter shellacen. Foretrekker shellac fremfor falske negler. Akrylnegler og falske negler sliter og ødelegger neglene. Shellac gjør ikke annet enn godt for neglene. Det ser like bra ut, og varer lenge. Perfekt nå til sommeren.

Ønsker du ansiktsbehandling, masasje, voksing, shellac eller sminke, parfymer osv har de det på Bentes. Sjekk det ut. Du får utrolig god hjelp, de finner produkt som passer deg perfekt. De holder til ganske langt nede i munkegata i midtbyen. Så de ligger altså så sentralt til som man kan få det. 

Jeg vil gi en STOR TAKK til Bentes og Tone Ramsey. Har alltid dratt derfra dødsfornøyd. 

Pris for ansiktsbehandling (80 min) 995,-

Pris for voksing og forming av bryn 195,-  

Pris for shellac med fransk manikyr 845,- 

 

Sjekk ut facebooksiden deres HER, eller nettsiden deres HER for mer info om priser og behandlinger. Så nå håper jeg at jeg har fått frem at dette er noe jeg anbefaler på det høyeste. Jeg har aldri vært mer fornøyd med en salong/butikk før. Så er det noen som fortjener skryt, så er det Bentes, Tone Ramsey og alle de andre flinke damene som arbeider der.

 

NYE FAVORITTER FRA MAC

Ny foundation og en slags skimmer fra MAC. Foundationen har jeg hatt før. Den dekker godt, sitter lenge og har perfekt konsistens. Bruker kun BareMinerals sin pudderfoundation i hverdagene, det er bedre og lettere for huden. Men om jeg skal noe spesielt jeg liker å bruke flytende foundation noen plasser da det dekker mye bedre. Skimmeren er en ny favoritt. Den er DØDSFIN å bruke over kinnbenet, og på plasser du ønsker å fremheve. Skal vise dere hvor fin den er på senere.

HVERDAGSSMINKE

Min hverdagssminke. Jeg liker ikke bruke foundation til hverdags. For det første er jeg som sagt utolmodig, så gidder ikke bruke tid å å klasje alt mulig rart i ansiktet. Også liker jeg at sminken ikke føles tung om dere forstår. 

Jeg bruker sjokoladepudderet fra Too Faced for å få litt farge i ansiktet. Jeg ELSKER den. Den lukter og smaker sjokolade, og den har en skikkelig fin farge. Terracottapudderet bruker jeg til å fremheve kinnbena mine litt.  Får litt mer "dybde" i ansiktet. Ellers bruker jeg også alltid mascara og dipliner, og avslutter med litt farge på bryna.

Brynspudder fra Bare Minerals // Dipliner og mascara fra L'Oreal 

FIKSET BRYNENE MINE

Hei dere! Igår så var jeg på Bentes i byen for og ordne brynene mine! ble kjempefornøyd! kjempefiiiiint. Vokset de og farget tuppene av brynene ;) Fregnetryne97XDXDXD :PP

 


Hva syntes duu? :)

Shellac

Hei dere! 


Gjett hva!? Idag hjalp jeg og Julie til med og levere ut gavekort og prislister til butikken og sjønnhetssalongen Bentes i byen!
Vi var på City Syd utenfor Bianco. Der lakkerte de også gratis Shellac på de som ville! Når jeg og Julie skulle reklamere får shellac så måtte vi jo ha det selv slik at vi kunne vise kunder som var interessert i å se hvordan det så ut. Så vi fikk på oss shellac! Er så utrolig gla nå, det er så utrooolig fint!  

Shellac er noe som er sterkere enn en neglelakk, neglene blir på en måte litt tykkere og ser mye finere ut!. Det ser litt ut som man har tatt på seg noe gele under neggerlakken. Den varer i minimum 14 dager, som er utrolig lenge. Det er også noe som er myye sterkere, så det blir ikke noe riper eller flasser av. Det er helt glatt. 


Dere ser at dette ser tykkere ut enn vanlig neglelakk.

Det er så fint!

Dere kan gjøre det på Bentes i munkegata bak bussholderplassene :) Du bør prøve det ut!! Søsteren min skal dit på mandagen å legge fransk manikyr i Shellac, kan jo vise dere bilder av det også!

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014

Arkiv

hits