SPORTYSØNDAG

 

Søndager er alltid digg, men denne søndagen er enda litt mer digg. Vi har jo høstferie i den kommende uken, så i dag trenger jeg ikke tenke på å legge meg tidlig. Og tanken på å bruke dagene på akkurat det som passer meg i en uke er diggere en diggest.

I dag hadde vi morgentrening med teamet istedenfor kveldstrening som vi vanligvis har. Jeg får så mye energi av å trene på morgenen. Så når jeg kom hjem fra trening dro jeg like så godt på trening igjen med søsteren min. Hun hadde en eller annen kupong med gratis trening med en venn på Sats Elixia. Så der har vi kost oss i dag før solarium og avslapping med film.

En fin økt, men ikke veldig særiøs egentlig. Litt styrke alt etter som hva vi fikk lyst til der og da, litt tøy og bøy før svømming og badstue til slutt.

  
  

COACH - TEAM HEIMDAL

I dag fikk jeg for første gang prøvd med som coach! Det yngre partiet på Team Heimdal konkurrerte i et Midt-Norsk stevne i dag. Coaching var morsomt og jeg håper jeg får muligheten til å være coach en gang i fremtiden igjen. Gratulerer til alle flinke utøverne i dag. Jeg er så stolt over alle utøverne som konkurrerte i dag. Og enda mer stolt over å være en del av TEAM HEIMDAL! 

ENDELIG FREDAG, GOD HELG!

 

Min spennende fredag så langt:

..Siste skoledag før helg. Jeg går jo ambulansefag, så i dag hadde vi faktisk litt "rollespill" på skolen. Morsomt!

..Etter en lang busstur hjem fant jeg og søsteren min ut at vi skulle være sporty. Så vi dro til Impulse Granåsen.

 

 

           

 

           

..Når rumpa og magen hadde fått kjørt seg, var neste stopp City Sun.

 

           

..Nååå sitter vi sammen med mamma og ser idol, mens vi venter på hjemmelaget pizza som står i ovnen og lukter gooodt. Ønsker alle sammen en fin fin fredagskveld videre!

 

 

 

SOO SHIM HIGH PERFORMANCE CENTER

Denne helgen ble  jeg og Ronja fra teamet invitert til åpningen av Soo Shim High Performance Center som ligger i Sverige. Vi var flere Taekwondoutøvere som ble invitert fra flere land for å være med på åpningen av senteret. Fra Norge var vi fem heldige utøvere som fikk komme. På fredagen var vi med på en VIP fest. Det ble holdt taler, servert mat og drikke. Det var veldig koselig å møte alle igjen. Fikk også møtt mange nye flinke utøvere.

Vi var i Sverige helt til mandagsmorgen. I løpet av helgen hadde vi to taekwondotreninger om dagen. Vi hadde også muligheten til å trene i styrkeavdelingen. På den siste treningen gikk vi også kamp. Kult å få gått kamp med nye sparringspartnere. Kom hjem med masse ny motivasjon og gleder meg til en ny uke med trening. Det er virkelig en ære å få bli invitert. Og jeg setter stor pris på at jeg fikk komme på åpningen. 

 

Fine Frida og Rakel fra Team Tveita. Oslo.


Ronja, meg og Jelena fra Team Tveita.                                                                          Meg, Gunnar (coach Tveita) og Frida.

 Takk for en fantastisk fin helg!


Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014

Arkiv

hits